Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Άλλη μία δωρεά Ανδρέα Παπαδάκου”

“Λειτουργία Αξονικού Τομογράφου από 4/5/20, επίσημος τραπεζικός λογαριασμός”

Ο Δωρητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Ανδρέας Παπαδάκος, προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες σε άλλη μία δωρεά, που ενισχύει και θωρακίζει τον Αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Αγόρασε και δώρησε έναν Εκχυτή σκιαγραφικού υλικού, ο οποίος λόγω της πανδημίας του Covid -19 θα παραληφθεί και εγκατασταθεί σε λίγες μέρες. Έτσι μετά από την εκπαίδευση προσωπικού από την εταιρία που παραλήφθηκε ο Αξονικός τομογράφος, έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 4/5/2020 οι πρώτες αξονικές τομογραφίες στον κόσμο της Ηλείας, από τους Ακτινολόγους Ιατρούς του Νοσοκομείου και τους ειδικευμένους χειριστές του Αξονικού τομογράφου.

Μαζί με τα καλά νέα από τα έργα της νέας πτέρυγας και την ενεργοποίηση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας (Σ.Φι.Ν.Α.) ο Ανδρέας Παπαδάκος θα προχωρήσει και σε άλλες δωρεές μαζί με φίλους και φίλες από το εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας, που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Γι' αυτό και δημιουργήθηκε ειδικός διεθνής λογαριασμός τραπέζης στο όνομα του Συλλόγου, με αριθμό IBAN: GR0301725160005516099568121 στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, για να μπορούν οι Δωρητές και οι Δωρήτριες με διαφάνεια και ταχύτητα, να βοηθούν χρηματικά τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Την πρώτη κατάθεση – δωρεά την έκανε ο ίδιος ο Ανδρέας Παπαδάκος με κατάθεση 1000€ στο συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό. Επίσης στο λογαριασμό αυτό θα κατατίθενται οι συνδρομές των μελών και κάθε είδους έσοδα στο σύλλογο, έτσι ώστε να ενισχυθεί και να θωρακιστεί η διαφάνεια και να δοθεί το έναυσμα στην κοινωνία της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής, ότι ο μοναδικός στόχος του Συλλόγου είναι το Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Επομένως μπορείτε άμεσα να εγγράφεστε στο Σ.ΦΙ.Ν.Α. ηλεκτρονικά με 10€ κατάθεση στο λογαριασμό και παραλαμβάνετε την απόδειξη μέλους από τα γραφεία μας.

Τέλος μετά τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συλλόγου – άλλη μία παραχώρηση του Ανδρέα Παπαδάκου – θα ξεκινήσει δυναμική καμπάνια “Η Υγεία των ανθρώπων είναι πάνω από όλα”. Γιατί αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι οτι το Νοσοκομείο Αμαλιάδας είναι ο βασικότερος κρίκος να έχουν Υγεία οι πολίτες της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής.



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Εγγραφή μελών από τους προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου Ήλιδας»

Καλούμε τους προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου Ήλιδας να προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας ή στο γραφείο του Αναπληρωτή Δημάρχου και Προέδρου κ. Ανδρέα Παπαδάκου, να παραλάβουν φάκελο με ειδικά μπλοκ εγγραφής μελών στο Σύλλογο. Η παραλαβή μπορεί να γίνει και στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου 2019. Τα μέλη μπορούν να εγγράφονται με ετήσια πληρωμή 10€ και παραλαβή απόδειξης είσπραξης και συμπλήρωση ειδικού εντύπου που υπάρχει στο επίσημο site μας https://sfinamaliadas.blogspot.com/ ή με φωτοτυπία της ταυτότητας και σημείωση e - mail κινητού τηλεφώνου και διεύθυνσης πάνω στην φωτοτυπία της ταυτότητά τους. Σε λίγο καιρό θα ανακοινώσουμε και το λογαριασμό τραπέζης έτσι ώστε να γίνεται η εγγραφή εξ αποστάσεως και ηλεκτρονικά. Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας καλεί όλα τα μέλη που έχουν πληρώσει να επικοινωνήσουν είτε ηλεκτρονικά είτε στα γραφεία μας με τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.ΦΙ.Ν.Α. για να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους, να εν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Σ.ΦΙ.Ν.Α. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ syllogosnosokomeioamaliadas@gmail.com https://sfinamaliadas.blogspot.com/ “Έναρξη δημιουργίας ιστοσελίδας Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας”   Ενημερώνουμε τους φίλους/ες και τα μέλη του Συλλόγου ότι εντός του Ιανουαρίου 2020 θα λειτουργεί η επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Γι’ αυτό το λόγο θέλουμε να βρούμε αρχειακό υλικό παλαιοτέρων ετών που αφορούν του Νοσοκομείο Αμαλιάδας, (θεμελίωση, ανέγερση κτιρίων, φωτογραφίες ή ηχητικό υλικό από τα χρόνια λειτουργίας του κλπ), έτσι ώστε αφενός να σωθεί η ιστορία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, αφετέρου να διαδοθεί και να διαφημιστεί η ίδια η περιοχή της Αμαλιάδας και της Ηλείας. Οποιαδήποτε πληροφορία, φωτογραφία ή άλλη ιδέα έχετε, μπορείτε να απευθύνεστε στα προσωρινά γραφεία του Προέδρου και Αν. Δημάρχου του Δήμου Ήλιδας, κ. Ανδρέα Παπαδάκου ή στο e - mail syllogosnosokomeioamaliadas@gmail.com   στο οποίο μπορείτε να στείλετε ό,τι υλικό θέλετε.

Αντί προλόγου

Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας στηρίζεται στη δύναμη των μελών του και την ενεργητικότητά τους να συμμετέχουν στα κοινά, ειδικά στα θέματα της Υγείας στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Φιλοδοξεί να πετύχει σε μεγάλο βαθμό τους στόχους του Καταστατικού του και θέλει να είναι ενεργός στην αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας για το παρόν και το μέλλον της Βόρειας Ηλείας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε και να βοηθήσουμε όλες και όλοι για τη Υγεία ειδικά των ασθενέστερων. Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή και να συμμετέχετε ενεργά. Ο Σ.ΦΙ.Ν.Α. ήρθε για να ενώσει και να καλύψει τα κενά της Πολιτείας και γι' αυτό επειδή έχει σαφείς στόχους θα τους πετύχουμε μαζί. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές σκέψεις από παλαιότερη Συνέλευση για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας και το Σύλλογό μας. https://drive.google.com/open?id=1aL73TPQpku7AULNxfKJmdEMO9TpAhaah